Dom za odrasla i starija lica Miljakovački vinogradi

Dom Miljakovački vinogradi je smeštaj za odrasla i starija lica koji pruža mirnu i prijatnu atmosferu uz potpuni užitak u prijatno opremljenom objektu. Za kratak period, dom Miljakovački vinogradi stekao je zavidan ugled svojim profesonalnim radom.

Dom Miljakovački vinogradi nudi vrhunsku uslugu i smeštaj sa stručnom i profesionalnom negom

Dom Miljakovački vinogradi se trudi da pruži prijatan smeštaj i svu potrebnu zdravstvenu negu starim licima, kada korisnici doma to ne mogu više da obavljaju sami.

Smeštaj u domu za stare potpuno je opremljen, kako bi korisnicima omogućio što prijatniji i udobniji boravak. Svakodnevno je prisutan lekar, a po potrebi ili pozivu i lekari konsultanti.

Medicinska nega je korisnicima dostupna 24h.

Smeštaj

Obuhvata jednokrevetne, dvokrevetne, trokrevetne i četvorokrevetne sobe, velike i prostrane dnevne boravke, sunčano dvorište i prostrane terase,. Oko doma se nalazi veliko i prostrano dvorište sa pogledom na prelepu Miljakovačku šumu.

Smeštaj je posebno prilagođen za kretanje starih lica sa invalidskim kolicima. Sve prostorije u našem domu za stare su opremljene sistemom za zvučnu signalizaciju, a većina soba opremljena je specijalnim krevetima za polupokretna i nepokretna lica, kupatila su takođe prilagođena, polupokretnim i nepokretnim osobama.Objekat poseduje kapacitet za prihvatanje do 52 osobe, na površini od 900 m2. Ljubazno osoblje je osposobljeno za negu starih lica tokom 24 sata dnevno, predano brinući da zadovolji sve potrebe korisnika.

Cene smeštaja u dom za stare

Naš dom možete posetiti svakog radnog dana od 8:00 do 16:00 sati radi dobijanja detaljnijih informacija o ceni smeštaja kao i informacija o tome šta sve imamo u našoj ponudi i šta sve ulazi u osnovnu cenu smeštaja, a takođe se možete informisati o raznim drugim pogodnostima koje naš Dom Miljakovački vinogradi pruža. Za svako pitanje, kao i informaciju o smeštaju, možete nas kontaktirati preko KONTAKT forme.

Društveni život u domu

U domu za stare, trudimo se da ispunimo dan korisnicima u najboljem mogućem pogledu. Stalno zaposleni socijalni radnik je tu da osmisli društveno korisnu aktivnost za svakog korisnika doma, kako bi im dan bio ispunjen i prijatan. Raznovrstan društveno rekreativan život, zavisno od potreba, sposobnosti i interesovanja korisnika.

Usluge doma za odrasla i starija lica

  • Smeštaj korisnika preko vikenda i dnevnog boravka sa obezbeđenim prevozom
  • Vađenje krvi, davanje infuzije
  • Razne zdravstvene usluge – merenje pritiska i šećera u krvi, uzimanje uzoraka za laboratorijska ispitivanja
  • Saradnja sa  Medicinsko-biohemijskom laboratorijom – Laboratorijske usluge
  • Odlazak našeg osoblja sa korisnicima doma na preglede u bolnicu
  • Usluge prevoza starih osoba (sanitet)
  • Pružanje pomoći posle oporavka nakon bolničkog lečenja
  • Mogućnost dnevnog boravka starih osoba
  • Stručni medicinski tim 24h

Pogodnosti boravka u domu za stare

 • Veliki prostor za šetnju u, i oko doma za stare
 • Nalazi u tihom i mirnom okruženju Beograda

LICENCA

Licenca je izdata od Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja

Sektor za brigu o porodici, i socijalnu zaštitu.

Licenca broj 522